• 0748.922.731

  • Strada Poiana Florilor 15, Sector 4, București

Preluarea proiectului SEO și comportmentul traficului după Google Update

Studiu de caz #3


Am început colaborarea la sfârșitul lunii decembrie 2018 cu site-ul ediagnoza.ro. Din graficul extras din Google Search Console, se poate observa creșterea considerabilă a traficului, imediat după primele modificări de pe site. Apoi, ne-am confruntat cu fluctuația rezultatelor din SERP, din cauza update-ului de la Google din Martie 2019.

Hai să ne cunoaștem ☛
Studiu de caz #3
Preluarea proiectului

Am realizat un audit al întregului site, analiza competitorilor, căutarea cuvintelor cheie cu potențial, modificarea arhitecturii site-ului și a elementelor din pagini și implementarea modificărilor.

Soluție în urma update-ului

Am analizat peste 30 de proiecte pentru a vedea impactul din urma update-ului și am observat că au existat câteva probleme de canibalizare a paginilor (Google, nu mai recunoștea unele pagini ca fiind originale). Le-am rezolvat și apoi ne-am continuat task-urile zilnice.

Rezultate

După ce s-a stabilizat SERP-ul (rezultatele din motoarele de căutare), am obervat o creștere și mai mare a traficului pe site-ul clientului nostru. Acest lucru ne confirmă că practicile SEO folosite în cadrul agenției noastre sunt benefice clienților noștri și abia așteptăm următorul update pentru a stimula creșterea traficului, cât și reconfirmarea bunelor practici SEO, de fiecare dată.

Date extrase din Google Search Console pentru întregul trafic de pe site

crestere site

Vă doriți creșterea afacerii în Google? Contactați-ne chiar acum.
Hai să ne cunoaștem ☛

@ 2019. Agentie SEO pentru Clienți pe Viață ❤️

Call Now Button