• 0748.922.731

  • Strada Poiana Florilor 15, Sector 4, București

Strategii SEO pentru obținerea pozițiilor fruntașe în Google!

Studiu de caz #2


Cu toții știm, că în cele mai multe cazuri, prima poziție din Google atrage cele mai multe clicuri. Pentru a obține poziția 1 în Google pentru toate articolele, ai nevoie de o strategie SEO foarte bună.

Totuși, cum am reușit? Este simplu! Urmărim, de fiecare dată, bunele practici în SEO, și acest lucru ne ferește și de eventuale penalizări ale schimbărilor de algoritm.

Hai să ne cunoaștem ☛
Studiu de caz #2
Provocări

În acest studiu de caz, am arătat cum am atras +5000 de vizitatori pe blog în doar 6 luni, pe un blog nou-nouț. Am studiat sute de topicuri și am analizat competitorii pe acele cuvinte cheie, strategiile lor și punctele slabe.

Soluție

Am prezentat clientului strategia pe care dorim să o implementăm și, împreună cu el, am stabilit ce vom face. Am redactat articolele, conform strategiei SEO.

Rezultatul?

În doar câteva luni, am ajuns în prima poziție cu toate articolele scrise.

Putem obține primele poziții în Google, atât pentru categorii, cât și pentru articole!

Strategiile pe care le folosim în cadrul agenției sunt pentru a atinge primele poziții din Google. Lăsăm în imaginile de mai jos câte o mostră din ceea ce facem, atât pentru paginile de categorii, cât și pentru articolele din secțiunea de blog cu scop educativ.

crestere seo

pozitia 1 - rezultate

Vă doriți creșterea afacerii în Google? Contactați-ne chiar acum.
Hai să ne cunoaștem ☛

@ 2019. Agentie SEO pentru Clienți pe Viață ❤️

Call Now Button