• 0748.922.731

  • Strada Poiana Florilor 15, Sector 4, București

Servicii SEO care cresc traficul și vânzările

Daca sunteti in cautarea unei cresteri serioase a afacerii in mediul online, SEO sau optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare este strategia pentru dvs. De ce functioneaza? Simplu! Se adreseaza utilizatorilor care sunt cel mai probabil sa se converteasca pe site-ul dvs., din vizitatori in cumparatori, si aduce trafic calificat pentru produsele sau serviciile dvs.

Oamenii efectueaza cautari online 24/7, iar pentru a va asigura ca ajungeti la persoanele potrivite, trebuie sa investiti in SEO. Alegand servicii SEO de calitate, acestea va vor ajuta sa imbunatatiti pozitiile site-ului dvs. pentru a ajunge la mai multi utilizatori interesati de produsele sau serviciile dvs. fara a plati pentru fiecare clic.

Dominați-vă nișa în motoarele de căutare și începeti să atrageti trafic gratuit, orientat către creșterea vânzărilor.

Nu lucrăm și cu competitorii tăi în același timp! Vei fi singurul nostru client pe ceea ce vinzi tu.


Multe agenții lucrează și cu competitorii tăi în același timp! Cum ai garanția că toate strategiile folosite vor fi pentru a atinge poziția 1 în Google pentru paginile site-ului tău, când în prima poziție nu poate fi decât un singur site?

Din experiența noastră, știm că se muncește cel mai mult pentru cel care are bugetul cel mai mare și bugetul alocat strategiei este direct proporțional cu bugetul alocat firmei partenere!

Vor munci oamenii din agenție pentru ca TU să fii numărul #1 în Google? Sau vei fi pe locul 2, 3 sau cine știe al câtelea, depinde cu câți competitori de ai tăi lucrează acea companie de marketing în același timp. Asta trebuie să te întrebi!

Desigur, vei primi răspunsuri ca: avem echipe diferite care se ocupă de proiecte diferite și nu au acces competitorii tăi la strategiile folosite pentru site-ul tău.

Oare așa să fie? Bullshit! Eu zic că într-o organizație, oamenii colaborează între ei, că așa este normal și firesc pentru a-și împărtăși ceea ce funcționează și ce nu.

Și chiar dacă ar fi așa, tot nu ai garanția că se lucrează cel mai bine la tine și pentru a te aduce PE TINE, nu pe competitorii tăi, în primele poziții din Google.

NU LUCRĂM ȘI CU COMPETITORII TĂI ÎN ACELAȘI TIMP!

Noi oferim servicii SEO profesionale și ÎȚI GARANTĂM PRIN CONTRACT că vei fi singurul din nișa ta care lucrează cu noi.

Dezvoltam strategii personalizate pentru fiecare afacere!


Audit SEO
Audit SEO

Analizam site-ul in intregime si facem o analiza SWOT pentru a diagnostica site-ul in momentul preluarii.

Cuvinte cheie
Cuvinte cheie

Verificam relevanta cuvintelor cheie pentru fiecare pagina in parte si descoperim oportunitati noi.

SEO ON PAGE
SEO ON PAGE

Imbunatatim elementele din pagini pentru a stimula cresterea pozitiilor in Google si a imbunatati rata de clic.

Analiza competitorilor
Analiza competitorilor

Analizam site-urile competitorilor, dar si nisa in care activati pentru a descoperi oportunitatile.

Content Marketing
Content Marketing

Cream strategii de content marketing care genereaza vanzari si cresc brand awareness-ul.

Optimizarea conversiilor
Optimizarea conversiilor

Optimizam fiecare element din site ce ajuta la cresterea vanzarilor si imbunatatirea ratei de conversie.

Procesul nostru de management SEO


Optimizarea site-ului in căutările organice cuprinde o serie de tehnici SEO, iar agenția noastră de marketing SEO se folosește de fiecare pentru a vă ajuta afacerea să crească și să prospere printre concurenții dvs.

Proiectăm servicii SEO personalizate in functie de relevanta si competitie pentru a genera rezultate clientilor noștri. Ne mândrim cu combinația noastră câștigătoare de cercetare de cuvinte cheie, crearea de conținut, analiza concurenților, raportare transparentă, crearea de linkuri și analiza datelor care ajută la creșterea veniturilor pentru afacerea dvs.

Audit SEO al website-ului


Când lansăm un proiect SEO, consultantul dvs. dedicat, începe prin a face o scufundare profundă în site-ul dvs. web, concurenții și industria dvs. Ne punem pălăriile de detectivi și folosim date pentru a crea un traseu de parcurs pentru SEO-ul site-ului dvs.

Un audit SEO al site-ului servește drept temei al planului tău SEO.

Verificarea site-ului tău permite expertului tău SEO dedicat să descopere domenii de îmbunătățire, precum și oportunități noi pentru strategia ta SEO. Acesta este motivul pentru care specialiștii noștri SEO încep cu un audit tehnic SEO înainte de a vă construi planul.

Ca parte a auditului dvs. SEO, managerul dvs. de cont dedicat va analiza următoarele:

☛ Analiza aprofundată a competitorilor si a nisei
☛ Analiza site-ului
☛ Analiza a 200+ factori SEO pe site
☛ Analiza datelor
 din Google Analytics
☛ Analiza datelor din
 Google Search Console

Pentru cele mai bune rezultate și cunoștințe despre site-ul dvs., echipa noastră SEO folosește o varietate de instrumente SEO. Cu aceste resurse, putem adopta o abordare multifuncțională a auditului site-ului dvs. și să oferim organizației dvs. o strategie SEO competitivă.

Cautarea cuvintelor cheie relevante businessului dvs.


Procesul nostru minuțios de cercetare a cuvintelor cheie se află în centrul serviciilor noastre SEO. Cuvintele cheie specifice pe care le vizăm ne ajută să ne definim audiența și să atragem trafic de valoare pe site-ul dvs. Cu traficul relevant către site-ul dvs. web, compania dvs. poate asigura prospecti noi, vânzări de mare valoare și multe altele.

☛ Analiză de cuvinte cheie relevante afacerii dumneavoastră
Analiză de cuvinte folosite de competitori
Raport de grupare a cuvintelor
Urmărire avansată a evolutiei acestora
☛ Oportunitati noi de cuvinte cheie

Fără cautarea cuvintelor cheie relevante pentru businessului dvs., nu veți obține poziții sau aparea în rezultatele căutării care au cele mai mari șanse de a ajunge la publicul țintă. Cu orice strategie de marketing online, inclusiv SEO, este esențial pentru afacerea dvs. să vă adaptați eforturile către clientul sau clientul dvs. ideal.

Acesta este motivul pentru care gasirea cuvintelor cheie potrivite este esențială pentru o strategie SEO de succes.

Vă ajută compania să ajungă la potențiali clienți sau clienți prin adaptarea la modul în care caută. În conținutul dvs., cum ar fi o postare pe blog sau o pagină de vânzări, utilizați cuvintele cheie, expresiile sau limbajul pe care audiența dvs. îl face, care vă optimizează conținutul și îi convinge pe utilizatori că compania dvs. le înțelege nevoile si le ofera solutiile.

Pentru compania dvs., aceasta se traduce prin apeluri telefonice, vizite la magazin, cumpărături și multe altele.

Cu toate acestea, ce este cautarea de cuvinte cheie?

Cautarea cuvintelor cheie este procesul de investigare a volumului de căutare, a concurenței și a costului pe clic al cuvintelor cheie care înseamnă foarte mult pentru afacerea dvs. și pentru industria dvs.

Pe măsură ce efectuați cercetări cu cuvinte cheie, veți putea obține informații valoroase cu privire la termenii pe care ar trebui să-i utilizați în etichetele din titlu, conținut și multe altele.

Utilizarea acestor termeni cheie în locații importante de pe site-ul dvs. web vă va ajuta să va poziționați foarte bine pentru acei termeni cheie în paginile cu rezultatele motorului de căutare, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a obține mai mult trafic pe site și de a converti mai mulți clienți.

Dacă vreți să aflați mai multe despre cuvintele care descriu cât mai bine ceea ce caută oamenii pe Google, citiți acest articol!

Optimizarea site-ului


De la IA (arhitectura site-ului) la UX (experienta utilizatorilor), realizăm sute de modificări atât mari cât și mici pe site-ul dvs. web pentru a ajuta Google să înțeleagă mai bine cine sunteți. Cu o echipă dedicată de dezvoltare web, agenția noastră SEO poate avea grijă și de SEO-ul dvs. tehnic, ajutându-vă să creșteți capacitatea de utilizare, viteza și funcționalitatea site-ului dvs. web.

Titluri de atenție și meta descrieri
Îmbunătățirea capacității de utilizare
Actualizarea arhitecturii site-ului

SEO pe pagina este o parte esențială a tuturor strategiilor SEO. Fie că doriți să apară în căutările Google (sau în rezultatele căutării pe alte motoare de căutare, cum ar fi Bing sau Yahoo!), trebuie să vă optimizați site-ul pentru factori SEO pe pagina.

Pentru unele aspecte, SEO pe pagina se referă la efectuarea SEO pe site-ul dvs. web.

Aceasta înseamnă că vă concentrați pe factori precum conținutul, viteza, elemente tehnice și designul paginilor dvs. web.

Crearea continutului si implementarea


Conținutul site-ului dvs. web este ceea ce contează pentru utilizatori pentru a-i ajuta să îi educe și să-i ghideze prin pâlnia de cumpărare. Indiferent dacă discutați despre punctul de vânzare unic al companiei dvs. sau furnizați conținut educațional printr-o postare pe blog, vom oferi sugestii de subiecte, redactare profesională și conținut de calitate pentru a propulsa nu numai clasamentul site-ului dvs., ci și creșterea companiei.

Articole SEO pe site care convertesc
Articole evergreen si holistice care educă
Articole de blog informative care intrigă la actiune

Conținutul este ceea ce se clasează în motoarele de căutare, așa că fără el, o campanie SEO eficientă este aproape imposibilă.

Crearea de conținut se bazează pe cercetarea de cuvinte cheie și include termenii pe care ii considerați că sunt cei mai importanți pentru afacerea și industria dvs. Indiferent dacă va  administrati afacerea online sau offline, poți utiliza conținut pentru a va atrage si converti publicul țintă in clienti.

Există multe tipuri de conținut, de la postări pe blog la ghiduri online și toate sunt benefice pentru site-ul dvs. web.

Iată câteva dintre cele mai populare tipuri de conținut și cum pot beneficia de vizitatori site-ului tău.

Bloguri: Google adoră conținutul proaspăt, așa că, în mod natural, blogurile sunt o opțiune excelentă, deoarece le actualizezi și le adaugi deseori. Blogurile sunt de obicei scurte conținuturi, în jur de 1.000 de cuvinte sau mai puțin, care oferă o perspectivă personală asupra unui subiect legat de industrie. Oamenilor le place să urmareasca blogurile, deoarece conțin sfaturi utile și informații personalizate pentru clienții dvs. țintă.

Pagini de serviciu: paginile de servicii sunt pagini de pe site-ul dvs. web care detaliază serviciile pe care le oferiți. Acestea sunt benefice pentru că potențialilor clienți le place să citească despre ce primesc înainte de a cumpara. Paginile dvs. de servicii sunt un loc minunat pentru a informa vizitatorii despre ce este inclus în fiecare dintre ofertele dvs. de servicii, prețuri pentru aceste servicii și multe altele.

Pagini de produs: la fel ca paginile de servicii, paginile de produse oferă descrieri și imagini ale produselor pe care le oferiți. Aceste pagini informează utilizatorii despre elementele pe care le vindeți și includ informații precum dimensiunile, disponibilitatea culorilor, disponibilitatea mărimii, ingredientele sau materialele etc.

Conținut de formă lungă sau holistic: conținutul holistic este conținut care depășește 2.000 de cuvinte și oferă cititorilor conținut util și benefic despre subiecte legate de industria dvs. De exemplu, dacă conduci o afacere de producție, ai putea scrie un articol holistic despre un anumit tip de material pe care îl folosești. Obiectivul conținutului holistic trebuie să fie o privire extinsă asupra unui subiect detaliat și să ofere singura resursă de care un utilizator ar trebui să aibă nevoie să înțeleagă pe deplin subiectul respectiv.

Cu un conținut convingător și optimizat, plus o direcționare specifică a cuvintelor cheie și un expert SEO dedicat, agentia Clienti pe Viata vă poate oferi afacerii dvs. un plan SEO competitiv care oferă o sursă consistentă de venit pentru compania dvs.

Brand awareness si link building


Brand awareness și SEO off-page sunt servicii cruciale pentru a-ți aduce site-ul în fața publicului țintă. Echipa noastră dedicată de marketing de conținut va crea noi oportunități pentru creșterea site-ului web, ajutând compania să creeze legături (și relații) cu experți de încredere din industria dvs.

Promovarea conținutului
Mențiuni relevante de pe bloguri / presă
Campanii de marketing viral

Imbunatatim rezultatele, continuu


Obținerea unui trafic de căutare relevant și calificat pe site-ul dvs. este doar începutul. Suntem parteneri cu dvs. pentru a ne asigura că site-ul dvs. web conduce vizitatorii prin pâlnia de cumpărare într-un mod clar, concis. Credem în testarea și îmbunătățirea continuă a strategiei de marketing SEO.

Analiza căilor de conversie
Îmbunătățirea apelurilor la acțiune
Îmbunătățiri continue prin urmărirea ROI

FAQs

Întrebări frecvente


Costurile lunare pentru un proiect SEO încep de la 500 euro și pentru a nu face rabat la calitate, nu luăm proiecte noi atunci când știm că riscăm să nu mai facem față fluxului de muncă pentru că ne respectăm clienții.
Vă invităm la o cafea bună, unde vom discuta toate problemele cu care vă confruntați. Apoi, vom analiza în detaliu site-ul dvs. și revenim cu o propunere.
SEO este un proces care necesită timp și oferă afacerii dvs. sustenabilitate pe termen lung. În medie, rezultatele apar intre 3-12 luni de optimizare SEO, în funție de competitorii dvs., nișa în care activați, brand awareness-ul site-ului și mulți alți factori.
Dorim să obținem rezultate cât mai bune și mai repede posibil. Așadar, dorim să puteți implementa cât mai repede ceea ce vă dăm, să puneți intrebări, să comunicați, să discutăm așteptarile și acestea să fie realiste. În cazul neimplementării recomandărilor pe o perioada mai mare de 3 luni, avem dreptul să renunțăm la colaborare pentru a ne proteja reputația si ritmul de rezultate obținute clienților noștri.
Deseori auzim conceptul de “campanie SEO“, ceea ce este total greșit. SEO este un proces de lungă durată și nu se face doar pentru o perioadă limitată de timp. Chiar daca ați ajuns în primele poziții, nu înseamnă că nu puteți fi detronat la un moment dat. Odată ce ați ajuns în primele poziții din Google, trebuie să vă mențineți acolo.
Hai să ne cunoaștem ☛
Ginel Constantin,

Am devenit clientul lor ``pe viata``, datorita rezultatelor in Google. Mi s-au promis rezultate realistice in urma unei analize ample asupra site-ului, competitiei si a nisei. Implementarile au fost scrise clar, iar pozitiile in Google au inceput sa creasca vizibil.

Ginel Constantin, Programator
Marius Galcea,

Am apelat la serviciile agentiei SEO, Clienti pe Viata, iar vanzarile s-au cunoscut dupa prima luna.

Marius Galcea, logichub.ro

De ce sa lucrati cu noi?


Sunteti gata sa incepeti sa optimizati SEO site-ul dvs. pentru cautarile organice? Contactati-ne pentru a discuta cu un strateg cu experienta din echipa noastra SEO pentru a va imbunatati pozitionarea in clasamentul motoarelor de cautare si sa castigati mai multe venituri din acestea.

Experti SEO
Experti SEO

Specialistii nostri SEO au experienta de +3 ani in +40 de domenii de activitate si au lucrat in +100 de proiecte.

Rezultate dovedite
Rezultate dovedite

Strategiile noastre SEO au obtinut rezultate pentru clientii nostri si putem dovedi acest lucru.

Profesionalism
Profesionalism

Suntem o agentie SEO onesta si va prezentam strategiile prin care vom avea rezultate realiste.

Raportari lunare
Raportari lunare

Vom trimite, lunar, raport cu toate activitatile efectuate de specialistii SEO si analiza rezultatelor.

Oportunitati noi
Oportunitati noi

Descoperim oportunitati noi de a atrage si creste traficul pe site-ul dvs. si a imbunatati conversiile.

Transparenta
Transparenta

Fiecare propunere va fi explicata si va trece pe la voi pentru aprobare, inainte de implementare.

Vă doriți creșterea afacerii în Google? Contactați-ne chiar acum.
Hai să ne cunoaștem ☛

@ 2019. Agentie SEO pentru Clienți pe Viață ❤️

Call Now Button