Servicii SEO

Care cresc traficul organic, vanzarile si isi recupereaza investitia in primele 6-12 luni

Vrei mai multi clienti din Google, fara sa platesti reclame scumpe?

Hai sa vorbim despre afacerea ta

Servicii SEO pentru prima pagina din Google

Te ajutam sa obtii zeci si chiar sute de clienti noi pe luna si mii de vizite pe site, in fiecare luna, cu tactici SEO care te pun pe prima pagina din Google. 

Nu este un secret faptul ca reclamele sunt din ce in ce mai scumpe. Dupa actualizarea iOS 14, costurile reclamelor pe Facebook au crescut dramatic de mult, iar daca vanzarile afacerii tale se bazeaza exclusiv pe un singur canal de promovare, atunci ai toate sansele sa dai faliment. 

Pentru ca o afacere sa fie sustenabila pe termen lung, trebuie sa nu iti mai tii toate “ouale” in acelasi cos.

Costuri reclame inainte si dupa update-ul iOS 14 – nisa educatie

Inainte

Dupa

SEO, este cel mai profitabil canal de promovare pe termen mediu si lung pentru ca NU mai platesti pentru fiecare vizitator si vanzare pe care o faci, iar traficul organic este constant si in continua crestere.

Serviciile noastre SEO de optimizare a site-ului pentru motorului de cautare sunt concepute pentru a creste vizibilitatea in cadrul rezultatelor de cautare algoritmice („naturale”, „organice” sau „gratuite”) pentru a oferi trafic de inalta calitate si vizitatorii cei mai predispusi sa cumpere de la tine.

Toata lumea vrea sa fie pe prima pagina din Google, dar nu toata lumea merita sa fie acolo. Compania, marca si site-ul tau trebuie sa castige acest drept. Google foloseste acum peste 200 de semnale in algoritmul sau pentru clasare a rezultatelor organice, iar anul trecut, au existat peste 540 de imbunatatiri ale calitatii numai pentru algoritmul sau de cautare.

Nu exista decat pagina 1 din Google si nimic altceva

Un studiu arata ca 90.63% dintre siteuri NU au trafic organic deloc din Google. Noi avem si o gluma in industria de SEO si anume: “daca vrei sa ascunzi un cadavru, cel mai bun loc din lume este a doua pagina din Google pentru ca nu il va gasi nimeni niciodata”.

Nimeni nu se duce pe a doua pagina din Google pentru a cumpara produse sau servicii, decat daca esti foarte disperat si nu gasesti ceea ce cauti pentru ca nu prea se gaseste.

TU unde vrei sa fii? Printre cei 90.63% pe care nu ii gaseste NIMENI in motoarele de cautare sau printre cei 9.67% care au vizibilitate, trafic organic si vanzari mai mari? Te invitam la o cafea buna sa iti aratam oportunitatile! Fa primul pas si…

Am lucrat pana acum cu zeci de proiecte si am ajutat aceste afaceri sa isi atinga obiectivele. Uite cateva dintre ele!

Vezi ce spun oamenii care au apelat la echipa CLIENTIPEVIATA.RO pentru servicii SEO?

Datorita colaborarii cu Mihai vanzarile noastre s-au majorat cu 30-35%

Rulează videoul

Ovidiu Garlea - proprietar firma de electronice

Crestere de 60.6% in 28 de zile

Rulează videoul

Paul Radulescu - Auto Vrom

Lideri de nisa in Bucuresti pe toate serviciile importante pentru clinica

Rulează videoul

Anita Florescu - FizioLife Medica

Ne mândrim cu rezultate
nu cu vorbe

Strategia noastra da rezultate atat pentru cresterea traficului de pe site

Cat si in vanzarile generate pentru magazine online

Dar si siteuri de prezentare

Ce actiuni facem cand preluam un proiect pe servicii SEO?

Consultanta SEO

Te ajutam sa stabilesti obiectivele SEO si impreuna dezvoltam o strategie care sa iti aduca mai multe vanzari organice, cresterea brandului in online, dar si descoperirea de noi oportunitati.

Ne focusam foarte mult pe intelegerea afacerii tale pentru a personaliza cat mai mult strategiile si a ajunge la clientul ideal.

Keyword Research

Facem o cercetare riguroasa pentru a descoperi toate cuvintele cheie potrivite afacerii tale si acest lucru ne ajuta la ghidarea strategiei de SEO si ne permite sa oferim cifre realiste cu privire la potentialul de trafic pentru produsele sau serviciile tale, dar descoperim si oportunitati noi de atragere de trafic organic si vanzari mai multe.

SEO Tehnic

Oferim audituri SEO tehnice care analizează toate URL-urile site-ului pentru a ne asigura că motoarele de căutare sunt capabile să descopere, să acceseze cu crawlere și să indexeze în mod eficient paginile pentru o vizibilitate maximă.

Ne uitam la toate aspectele SEO, de la migrarea site-ului, la schema.org, pagini 404, securizarea siteului, sitemaps, robots.txt, breadcrumbs, duplicate URL și multe altele.

SEO On Page

Analizăm structura site-ului, headings, meta titlu, meta descriere, optimizarea linkurilor interne, imaginilor și alte elemente cheie care sunt ponderate în algoritmii motoarelor de căutare pentru a oferi recomandari pentru o mai buna relevanta si vizibilitate a cuvintelor cheie.

SEO local

Ai o locatie fizica sau mai multe? Avem o veste buna pentru tine: inclus in abonamentul de servicii SEO te ajutam sa iti optimizezi contul de Google My Business pentru a putea fi listat in primele 3 rezultate pentru afacerile locale.

Apoi, iti oferim un checklist cu actiuni de facut pentru a-ti depasi concurenta in orasul in care ai afacerea sau punctele de lucru.

Cu ce te ajuta Google My Business? Obtii mai multa vizibilitate la nivel local, mai multe vizite pe site, mai multe programari, apeluri telefonice sau vizite la sediul tau. 

Si ce este cel mai bine este ca totul este gratuit 🙂

Link building

Link Building este o terminologie învechită pentru marketingul online. Astăzi, „link building” se face prin native advertising, PR și educare pentru a-i determina pe oameni să vorbească despre brandul tau si sa le ramana in minte.

Backlinkurile sunt încă un semnal fundamental folosit în clasarea rezultatelor din Google. De aceea, construim backlinks de calitate publicand articole SEO pe site-uri cu autoritate si relevante pentru afacerea ta, facem analiza de linkuri toxice si le eliminam.

User Experience (UX) & Cresterea ratei de conversie

Realizam audit complet a indicatorilor ce tin de experienta utilizatorilor pe site si facem recomandari privind adaugarea elementelor care cresc rata de conversie cu acelasi numar de vizitatori pe site si care imbunatatesc indicatorii UX.

Fara risc de penalizare Google

Oferim servicii SEO de recuperare dupa penalizare efectuand audit asupra profilurilor de backlink, dar si alinierea siteului pentru ultimele update-uri. 

Am ajutat site-urile să se recupereze dupa penalizările algoritmice Google, cum ar fi Panda & Penguin & Medic, precum și acțiunile manuale din greșelile pe care acestea sau o terță parte le-au făcut în trecut.

NU folosim tehnici de blackhat SEO pentru a-ti aduce rezultate “peste noapte”, ci lucram onest pentru cele mai bune rezultate si clienti pe viata.

Content marketing

Cream continut unic, relevant si persuasiv pentru o mai buna indexare a cuvintelor cheie, dar si pentru a vinde mai mult. Indiferent de nisa, cuvintele cheie care aduc conversii directe sunt limitate. 

Insa, echipa CLIENTIPEVIATA.RO descopera oportunitati noi prin crearea de articole de blog care genereaza vanzari de produse si mai multi clienti pentru serviciile tale.

Intregul continut este redactat de catre oameni care au cunostinte solide pentru nisa in care este afacerea ta. De exemplu, daca ai o clinica de recuperare medicala, un medic cu experienta va face continutul pentru siteul tau, respectand structura data de catre echipa noastra.

Raportare & Evolutie & Transparenta

Echipa CLIENTIPEVIATA.RO impartaseste totul cu tine. Iti vom face raportări lunare privind vizibilitatea, analiza, conversiile și veniturile (sau valoarea), astfel încât poti vedea 24/7 evolutia proiectului SEO. 

In plus, iti dam acces FULL la o aplicatie de tracking a evolutiei cuvintelor cheie, dar vei avea si un dosar in Google Drive in care vei vedea taskurile lunare, statusul acestora si persoana responsabila. Pozitionarea cuvintelor cheie le vei vedea in aplicatia de tracking, traficul organic in Google Search Console, iar vanzarile sau obiectivele indeplinite in Google Analytics :).

Insa, oricand doresti sa discutam orice aspect al proiectului, stabilim o intalnire si iti prezentam toate informatiile si iti raspundem la orice intrebare.

Întrebări frecvente

SEO pentru site de prezentare: incepand de la 650 € / luna

SEO pentru magazin online: incepand de la 1000 € / luna 

Oferta finala se calculeaza in functie de pozitionarea cuvintelor cheie in momentul preluarii proiectului, competitivitatea nisei in care este afacerea ta, autoritatea site-ului in Google, obiectivele tale si alti factori.

Si pentru a nu face rabat la calitate, nu luam proiecte noi atunci cand stim ca riscam sa nu mai facem fata fluxului de munca pentru ca ne respectam clientii existenti. 

Vă invităm la o cafea bună, unde vom discuta toate problemele cu care vă confruntați. Apoi, vom analiza în detaliu site-ul dvs. și revenim cu o propunere.

SEO este un proces care necesită timp și oferă afacerii dvs. sustenabilitate pe termen lung. În medie, rezultatele apar intre 3-12 luni de optimizare SEO, în funție de competitorii dvs., nișa în care activați, brand awareness-ul site-ului și mulți alți factori.

Dorim să obținem rezultate cât mai bune și mai repede posibil. Așadar, dorim să puteți implementa cât mai repede ceea ce vă dăm, să puneți intrebări, să comunicați, să discutăm așteptarile și acestea să fie realiste. În cazul neimplementării recomandărilor pe o perioada mai mare de 3 luni, avem dreptul să renunțăm la colaborare pentru a ne proteja reputația si ritmul de rezultate obținute clienților noștri.

Mihai Chitoiu
Mihai Chitoiu

Head of SEO

Andreea Moldovan
Andreea Moldovan

Head of Content

Marius Paraschiv
Marius Paraschiv

Head of Dev

Ginel Constantin
Ginel Constantin

Web Developer

Paula Hagiu
Paula Hagiu

SEO Strategist

Vlad Ionut
Vlad Ionut

SEO Strategist

Diana Bercaru
Diana Bercaru

Senior Content Writer

Mihai Chitoiu
Mihai Chitoiu

Head of SEO

Andreea Moldovan
Andreea Moldovan

Copywriter

Marius Paraschiv
Marius Paraschiv

Web Developer

Ginel Constantin
Ginel Constantin

Web Developer

Paula Hagiu
Paula Hagiu

Specialist SEO

Vlad Ionut
Vlad Ionut

SEO Strategist

Diana Bercaru
Diana Bercaru

Senior Content Writer