https://clientipeviata.ro/wp-includes/slot-gacor/

idei de afaceri cu bani putini

52 de idei de afaceri pe care le puteți începe cu bani puțini sau gratuit (fara investitii)

Cuprins

Este nevoie de curaj și dăruire pentru a începe propria afacere, dar nu neapărat foarte mulți bani.

Astăzi, mulți oameni caută să părăsească zona de confort pentru ceva ce le hrănește pasiunea. Oamenii nu vor să se pensioneze la vârsta de 60 de ani pentru a privi înapoi și a simți că și-au irosit viața.

Din fericire, acum este din ce în ce mai ușor să începi o afacere de la zero, fără a cheltui o avere. Mai jos, am evidențiat o lista de idei de afaceri variate pe care le puteți porni cu bani puțini sau gratuit, din confortul propriei case. Unele dintre ideile de afaceri enumerate nu necesită altceva decât o conexiune la internet, în timp ce altele cer un nivel de licențiere sau un set specific de abilități profesionale … alegerea este a ta!

Servicii de contabilitate

Ești grozav cu numere și vrei să lucrezi din confortul casei? Pentru a deveni un contabil independent, nu trebuie să fii contabil acreditat CECAR, dar trebuie să fii bun cu numerele. Există o mulțime de instrumente gratuite pentru a folosi facturarea online și instrumente de plată online. Unele servicii pe care le puteți oferi includ:

 • Crearea bilanțurilor
 • Furnizarea de situații de venit
 • Crearea de rapoarte financiare lunare, trimestriale sau anuale

Asistent manager sau virtual

Cu toate că locurile de munca ca asistent manager și virtual nu par foarte tentante, ele se plătesc bine. Dacă ați ocupat deja această poziție într-un birou, veți găsi varianta digitală care permite mult mai multă libertate. Folosiți servicii precum Upwork.com pentru a găsi clienți șu ai libertatea de a alege:

 • Clienții
 • Orele de lucru
 • Optiunile de plată pe oră, zilnic sau lunară

Specialist SEO

Marketingul implică un anumit nivel de cunoștințe de baza. Acestea fiind spuse, dacă nu aveți experiență, investiția într-un curs online nu este doar ieftină, dar vă sa obtineti cunostintele adecvate pentru a începe sa produceti bani imediat dupa ce terminati cursul.

Un specialist SEO freelancer poate castiga intre 300 – 1500 de euro pe luna doar de la un singur client. Desigur, depinde mult de bugetul clientului, de obiectivele lui si de cat de bun esti in a aduce rezultatele promise.

Companiile sunt mereu în căutare de freelanceri capabili să furnizeze continut care să fie SEO-friendly și care să poată transforma vizitatorii site-urilor în potentiali clienți și, eventual, in clienți. Pe lângă faptul că puteti oferi continut optimizat SEO, v-ați putea oferi să încărcați conținutul pe site-urile lor și să îmbunătățiți strategia SEO cu completarea urmatoarelor campuri:

– Meta descrieri
– Titlurile potrivite
– Densitatea corectă a cuvintelor cheie
– Etichete și categorii
– Imagini relevante cu titluri SEO și etichete alt tag

Dacă v-ați gândit să deveniți specialist SEO, parcurgând acest curs SEO, veți învăța toate noțiunile importante pentru a vă începe afacerea imediat.

Consultant social media

Cine nu iubește Facebook, Twitter și Instagram? Îți dorești să fii social media manager, dar nu ai o pregătire oficială? Twitter, Facebook și Google, printre alte platforme, oferă cursuri profesionale complete, cu certificări recunoscute, fără bani. Social media este, de asemenea, o afacere care are un potențial nelimitat cu o bază de clienți care se poate extinde în întreaga lume. Puteți utiliza instrumente de gestionare a rețelelor de socializare pentru a vă facilita munca.

Marketing afiliat

Marketingul afiliat este extrem de ușor de accesat și implică câștigarea unii comision prin promovarea produselor și serviciilor altor companii. Practic, alegeți un produs care vă place, îl promovați și obțineți un profit pentru fiecare vânzare care rezultă din eforturile dvs. de marketing. O afacere de marketing afiliat este foarte ușor de început dacă:

Aveți un blog sau un site web propriu
Vă puteți dovedi succesul prin statistici ale vizitatorilor
Ați întreprins deja secretele marketingului afiliat și puteți arăta acest lucru potențialilor dvs. clienți

Tester sau recenzor

Persoanele fizice sau startup-urile caută adesea oameni care să-și revizuiască produsele pentru a-i încuraja pe ceilalți să le cumpere. Puteți să începeți cu un profil pe site-urile independente sau să abordați direct companiile, oferindu-le o recenzie în schimbul unei recompense monetare, devenind influencer. Și mai bine, dacă ai propriul site sau blog, ai putea scrie postări întregi despre produsele lor, permițându-ți astfel să incasezi mai mulți bani pe termen lung și să creezi un portofoliu cu rezultate tangibile pentru a arăta viitorilor clienți.

Servicii de secretariat

Asemănător asistenței virtuale, serviciile de secretariat la distanță necesită puțină experiență. Tot ce ai nevoie este:

 • Abilități organizaționale puternice
 • Bune abilități de comunicare
 • Gestionarea timpului bun
 • Un nivel ridicat de autonomie

Sarcinile de zi cu zi ca secretar independent vor include, de obicei:

 • Rezervări de întâlniri
 • Organizarea calendarelor
 • Răspuns la e-mailuri
 • Alcătuirea prezentărilor
 • Răspuns la apeluri telefonice

Consultant de întâlniri online

Ai cuvintele la tine? Sau ti-ai găsit jumatatea și vrei să împărtășești cum ai reusit? Poți deveni omul sau Cupidon-ul cuiva și sa il ajutați să găsească dragostea, devenind un consultant de întâlniri online. Acest tip de consultanță vine cu un nivel ridicat de responsabilitate, deoarece veți ghida viața amoroasă a cuiva. Sarcinile zilnice includ:

 • Acționând ca administrator de cont pe site-urile de întâlniri
 • Crearea profilelor pe site-urile de dating
 • Oferind actualizări telefonice cu privire la starea lor de matching

Asistent sau Vânzător pe Ebay

Un asistent Ebay sau un vânzător este similar cu a fi un afiliat de marketing. Diferența cheie este că în loc să comercializați produsul, îl vindeți direct clientului. Când vindeți pentru alții pe Ebay sau pe orice altă platformă, veți vinde produsul și veți păstra un comision drept compensare.

Din păcate, acest tip de muncă vine cu riscuri. În mod obișnuit, artiștii înșelători atrag vânzătorii Ebay și folosesc acte de transport false pentru a-i convinge să trimită plăți. Din păcate, chiar dacă sunteți înșelat, veți fi responsabil pentru clienții dvs. să nu primească obiectele lor. Amintiți-vă întotdeauna să:

 • Cunoașteți distribuitorul
 • Păstrați toate plățile în portofelul electronic până când clientul confirmă că a primit coletul
 • Raportați orice activitate suspectă
 • Nu împărtășiți niciunul dintre detaliile dvs. bancare

Dezvoltator de aplicatii

Noi aplicații sunt lansate zilnic și dacă credeți că aveți abilitățile de a vă crea propria aplicatie și aveti o idee suficient de unică, ar trebui să o faceți! În afară de faptul că va trebui să investești puțini sau chiar deloc pentru a începe, puteti petrece mult mai puțin timp decât media de la 9 la 5, pentru a o realiza. După ce ai creat aplicația, conecteaz-o cu strategia de marketing potrivită și vei câștiga bani si cand dormi. Cea mai bună parte a dezvoltării aplicațiilor este că o puteți face de oriunde în lume.

Dezvoltator de site-uri web

Trăim într-o lume digitală în care fiecare afacere are nevoie de un site web pentru a atrage trafic si pentru a face vânzări. Dacă aveți abilități, ați putea intra într-o industrie care nu va muri niciodată. Puteți începe, de asemenea, creând site-uri web mici pe platforme precum WordPress. Dacă doriți să vă duceți abilitățile de web-design la nivelul următor, puteți învăța limbajul de creare a site-urilor web cu ajutorul cursurilor online, unde veți putea învăța cum să personalizati:

 • Coșurile de cumpărături
 • Pagini de produs
 • Galerii
 • Blog-uri
 • Pagini de servicii
 • Formulare de feedback

Consultant de securitate in internet

Hackingul, înșelăciunea și virușii sunt doar câteva dintre amenințările de securitate de pe web astăzi. Dacă îți cunoști aptitudinile, ai putea face afaceri foarte bune în domeniul consultanței în bani, în special cei care se ocupă de informațiile sensibile ale clienților și doresc să le păstreze cât mai în siguranță.

Designer grafic

Companiile sunt mereu în căutare de branding care să le spună oamenilor despre ceea ce fac. Dacă puteți urma viziunea unei companii și nevoile clienților, tot ce va trebui să începeți este un computer și aplicații precum Photoshop sau Illustrator. Printre tipurile de media pe care veți fi responsabili de creare se numără:

 • Logouri
 • Flyere
 • Cataloage
 • Reviste
 • Fișe informative
 • E-mailuri
 • Publicitate

Publisher Desktop

Editorii desktop folosesc de obicei software de publicare pentru a crea:

 • Reviste
 • Cărți
 • Buletine de marketing
 • Alte materiale de marketing

Pentru a oferi un serviciu complet, puteți, de asemenea, să scrieți conținutul sau să angajați un scriitor de conținut și să vă creați propria mică echipă.

Proiectarea planurilor de afaceri

Să ai un moment de inspiratie este grozav, dar poate fi greu să pui această idee pe hârtie într-un mod care să convinga un potențial investitor. Dacă ai deținut propria ta afacere în trecut sau ai o diplomă in afaceri, de ce să nu îi ajuți pe cei care nu au experienta sau inspiratia necesara să înceapă ceva ce le place? Sunt multi oameni care vor sa aiba propria afacere si vor sa aplice pentru accesarea fondurilor europene sau sa porneasca un start-up si nu stiu cum sa isi faca planul de afaceri, astfel incat sa aiba sanse mari sa obtina finantarea. De ce sa nu ii ajuti chiar tu, contra unui comision inainte sau dupa ce au obtinut proiectul?

Blogger sau Vlogger

Sunteți un expert într-un anumit domeniu? De la călătorii, modă, gătit, până la bricolaj și orice fel de servicii, dacă știi să faci ceva extraordinar de bine, de ce să nu spui lumii printr-un blog sau vlog? Tot ce ai nevoie este un computer și o cameră de bună calitate. Puteți câștiga bani oferind spațiu publicitar și recenzii ale produselor de pe platforma dvs.

Creator de produse informaționale

Similar cu blogging-ul sau vlogging-ul, crearea de produse informaționale este șansa dvs. de a pune expertiza într-un e-book sau într-o formă de format digital și de a-l vinde în lumea online. Găsiți o nișă care nu a fost exploatata la maxim și începeti să scrieți. Puteți vinde informația dvs. pe platforme precum Amazon Books.

Creator de CV

Indiferent de experiență, există foarte puține persoane care stiu cum să-și scrie propriul CV pentru a fi convingatori in fata unui potential angajator. Puteti scrie si ajuta persoanele care isi doresc un CV convingator, dar si cu redactarea unei scrisori de intentie si chiar cateva sfaturi care i-ar putea ajuta pe oameni sa obtina locul de munca mult visat sau chiar sa isi schimbe cariera in alt domeniu.

Redactare de licente

Foarte multi oameni sunt ocupati si si-ar dori ca altcineva sa le scrie licenta sau lucrarea de diploma de sfarsit de an. Daca aveti abilitati de research si stiti cum sa scrieti continut original si cunoasteti regulile de redactare a unei licente, lucrari de diploma, doctorat sau disertatie, atunci aflati ca sunt oameni care ar plati sute de lei bune pentru a scapa de calvarul redactarii unei astfel de lucrari.

Cumpara si revinde domenii web

După cum sugerează și numele, tot ce trebuie să faceți este să cumpărați nume de domeniu pe care credeți că oamenii le vor dori și să le vândeti pentru un profit. Va trebui să puteți sa:

 • Identificați nume de domeniu profitabile
 • Identificați numele de domeniu care sunt memorabile
 • Aflați mai multe despre SEO și optimizarea cuvintelor cheie

Flipping websites

Puteți câștiga bani construind sau achiziționând un site de nișă, transformandu-l într-o sursă de venit și apoi vânzându-l. Cu abilitățile potrivite de dezvoltare web, este un comerț foarte ușor și usor de exploatat. Acestea fiind spuse, trebuie să fiți în măsură să identificați site-urile web si nisele care au potențial de îmbunătățire.

Traducător

Traducerea este una dintre cele mai ușoare și mai profitabile industrii din care puteți castiga bani dacă sunteți pricepuți la traducerea în mai multe limbi. Căutate la scară globală, traducătorii nu au nevoie de capital pentru a începe și pot câștiga un salariu de 2000 de EUR pe an (minim) în funcție de volumul de traduceri pe care il aveti si timpul la dispozitie.

Servicii editoriale

O afacere de servicii editoriale este ușor de început, nu necesită nicio investiție monetară inițială și are un potențial imens de extindere. De la întreprinderi mici și mari, la autori și studenți, baza dvs. de clienți ar putea fi interminabilă. Puteți oferi o varietate de servicii, dintre care unele includ:

 • Copywriting
 • Ghostwriting
 • Scrierea articolului din revistă
 • Scrierea articolelor din ziare
 • Scrierea continutului web
 • Corectură
 • Editarea
 • Scrierea de carte

Vânzari de fotografii online

Dacă sunteți fotograf profesionist sau aveți doar o pasiune înrădăcinată pentru aceasta, puteți câștiga bani din imaginile dvs. pe site-urile de vânzare de fotografii. Tot ce trebuie să începeți este o cameră foto, de preferință un SLR digital cu minim 8 megapixeli și un computer. După ce v-ați facut conturi pe site-uri web, cum ar fi GettyImages.com și Flickr.com, puteți configura propriul site web cu o listă de imagini marcate cu watermark și prețul lor pe unitate.

Planificarea dietelor sanatoase

Există o mulțime de oameni care iubesc mâncarea, dar nu mai au nici o despre ce să cumpere si ce sa manance pentru a fi sanatosi. Fie nu stiu sa gateasca si si-ar dori o dietă echilibrată. În calitate de planificator de diete sanatoase, ar trebui:

 • Creați o listă de ingrediente
 • Creați rețete pas cu pas pentru clienții dvs. pe care să îi urmeze
 • Explicați valoarea nutritivă a meselor pentru a-ți educa clienții
 • Explicați-le cum economisesc bani, respectând planurile dvs. de masă

Magazin de comerț electronic

Dacă aveți un produs excelent, dar nu aveți bani pentru a investi într-un magazin fizic, personal și facturi, de ce să nu vă configurați un magazin online? Pe lângă lipsa unei investiții monetare uriașe și a unui angajament de timp, oportunitățile de marketing online sunt interminabile. De asemenea, deși o vitrină este excelentă în scopuri de branding, aceasta limitează dimensiunea și sfera de audiență. Configurându-vă un magazin de comerț electronic, puteți sa:

 • Vindeți oricui din lume
 • Aveți un magazin deschis 24/7 (ceea ce înseamnă că veți câștiga bani chiar si cand dormiti)
 • Faceti promoțiile cu ușurință, oricând vrei
 • Faceti vânzare încrucișată între platformele de marketing și social media și site-ul dvs. web
 • Derulați campanii de marketing prin Google și alte platforme

Sondaje online

Deși nu vă veți îmbogăți făcând sondaje online, puteți face un venit constant dacă vă înscrieți pe mai multe site-uri. Aceste sondaje durează putin pentru a fi completate și vă pot aduce în mod normal în jur de 600 RON+ pe luna.

Producție video

Există o serie de modalități prin care puteți utiliza videografia pentru a vă crea propria afacere de acasa. Există atât de mulți oameni care doresc să devină cunoscuti pe YouTube, dar care nu au abilitățile de a încărca videoclipuri de înaltă calitate, bine editate. Alte servicii pe care le-ați putea oferi includ:

 • Editare Vlog
 • Crearea videoclipurilor muzicale
 • Voice-overs
 • Publicitate

Consultant pentru sustenabilitate

Întreprinderile de toate dimensiunile încearcă să găsească modalități de ecologice pentru contribui la un mediu curat, prin implementarea unor practici mai ecologice. Din păcate, multe dintre opțiunile mai ecologice disponibile astăzi sunt, de asemenea, semnificativ mai scumpe, astfel că proprietarii de afaceri au nevoie de cineva ca tine, care să îi poată sfătui despre cum își pot schimba procesul fără a-și sacrifica linia de productie.

Operator Call Center de acasa

Mai multe companii caută să angajeze reprezentanți call center, care sunt dispuși să lucreze de acasă pentru relatii cu clienții. Tot ce trebuie să aveti ca sa începeți este un computer și o linie telefonică. În afară de faptul că puteți câștiga un salariu de bun, nu veți avea cheltuieli de naveta și puteți economisi bani gătindu-vă mesele acasă.

Planificator de călătorii

Cu toate platformele de rezervare disponibile astăzi online, oricine își poate rezerva o vacanță din confortul casei sale. Dar, cu atât de mulți factori diferiți, poate fi copleșitor. Unele dintre acestea includ:

 • Zboruri
 • Închirieri de mașini
 • Hoteluri
 • Restaurante
 • Tururi
 • Activități

Dacă aveți abilități de organizare puternice și stiti cum sa organizati calatorii, ați putea oferi aceste servicii celorlalți care au mai puțin timp la dispozitie. Găsiți ofertele pentru clienții dvs. și adăugați comision pentru serviciile dvs.

Servicii de recomandari

Sunteți persoana la care sună toți prietenii și familia atunci când încearcă să găsească un restaurant bun, avocat, instalator sau grădinar? Dacă acesta este cazul și vă place să le recomandati la toate afacerile frumoase pe care le cunoașteți în cartierul dvs., puteți începe o afacere care face doar asta. Veți putea colabora cu persoane fizice și companii, ajutându-i pe clienți să găsească ceea ce vor, iar întreprinderile să câștige mai mulți clienți. Pentru a începe, va trebui să:

 • Adunați o listă cu firmele pe care le doriți pe listele de recomandări
 • Vinde-le beneficiile de a fi pe lista ta
 • Plasați anunțuri online pentru a câștiga clienți

Planificarea evenimentelor și a proiectelor

Planificarea evenimentelor și a proiectelor se poate face de la distanță, însă o abordare practică și oferirea serviciilor dvs. în zona locală vă va fi mai benefic atât din punct de vedere al calității, cât și din punct de vedere monetar. Puteți începe această afacere din confortul casei dvs. și vă puteți întâlni cu clienții din restaurante, cafenele, la birou sau acasă.

Fotograf profesionist

Fie că este vorba despre o nuntă, un eveniment de familie sau materiale de marketing pentru o afacere, oamenii plătesc bani buni pentru fotografii profesionale. Dacă nu simțiți nevoia să vă înscrieți la un curs online, singura investiție monetară pe care o va trebui să o faceți este pentru o cameră foto buna. Stabiliți-vă tariful și nu uitați să țineți cont de cheltuielile dvs. de călătorie.

Meditaţii

Ai mai lucrat ca profesor? Stii o a doua limbă? Ați studiat matematica, știința sau orice altă materie? Dacă da, puteți îndruma adulții și copiii, cu condiția să aveți documentele adecvate care va da dreptul sa predati. Puteti face meditatii acasa la dumneavoastra, la copii/adulti sau intr-un loc inchiriat.

Trainer de folosire a calculatorului

Există o multime de vârstnici care doresc să învețe cum să folosească calculatoarele și internetul, ceea ce înseamnă că dacă sunteți priceput atât pentru Mac, cât și pentru PC, v-ați putea oferi serviciile în cartierul dvs. Fiți atenți, cei mai mulți nu vor fi la fel de pasionați de computere ca dvs., așa că vor dori doar să învețe elementele de bază, precum e-mailul și utilizarea unui browser de internet.

Manager de proprietăți

În calitate de manager de proprietate, veți fi responsabil pentru asigurarea chiriasilor clienților dvs. si sa asigurati funcționarea fără probleme a lucrurilor din casa. Veți fi, de asemenea, principalul contact pentru chiriași și veți fi responsabili pentru a vă asigura că proprietățile pe care le gestionați sunt sigure și bine întreținute.

Multi proprietari sunt plecati in strainatate, insa doresc sa isi inchirieze locuintele, neavand la cine sa apeleze sau nu au o persoana de incredere. Contra unui comision pe care il puteti percepe lunar, veti avea in grija casele acestora si va veti asigura ca:

 • Locuintele sunt inchiriate mereu
 • Acestea corespund dpdv tehnic si functional
 • Va veti ocupa de relatiile cu furnizorii de reparatii in cazul in care trebuie reparat ceva prin casa
 • Va veti asigura ca, chiriasii platesc la timp utilitatile, intretinerea si chiria

Veti incasa o chirie sau jumatate de chirie ca si comision de fiecare data cand inchiriati locuinta unui alt chirias si veti incasa un comision lunar pentru celelalte activitati.

Inspector de locuinte

Practic, veti fi un detectiv pentru clientii care vor sa cumpere o locuinta. Daca ati trecut deja prin experienta achizitiei unei proprie locuinte, sunteti la curent cu legislatia in vigoare in cazul achizitiei unei locuinte si vreti sa ii ajutati si pe altii care nu se pricep, atunci aceasta afacere vi se potriveste de minune. Ce veti face?

 • Veti inspecta posibilele locuinte pe care viitorii proprietari vor dori sa le vada in vederea achizitionarii dpdv tehnic, vizual si legal
 • Veti verifica documentatia si actele locuintei in cazul in care se hotarasc asupra unei locuinte
 • Veti evalua eventualele reparatii ce trebuie facute in urmatoarea perioada
 • Veti evalua valoarea locuintelor si veti scadea din pretul cerut de vanzator, toate reparatiile viitoare

Curier cu bicicleta sau scuterul

Intreprinderile din zonele urbane aglomerate folosesc adesea serviciile de curierat local, deoarece pot oferi ore de preluare și livrare mai rapide. Datorită serviciilor specifice pe care le oferiți, veți putea, de asemenea, să incasati si comision de la clienti.

Serviciile de curierat lasa de multe ori de dorit, insa daca puteti asigura livrarea pachetelor de mici dimensiuni in aceeasi zi, ar putea fi un business bun pentru dumneavoastra, dar si pentru client.

Coaching de viață sau mentor

Dacă aveți rezultate într-un anumit domeniu, puteți dovedi succesul trecut sau v-ați antrenat în chestiuni ale minții, coachingul de viață sau mentoratul ar putea fi pentru dvs. Oamenii, mai ales aceia care vor fi în curân antreprenori, caută îndrumare prin intermediul mentoratului și antrenorilor de viață. Vă puteți configura serviciile din confortul casei dvs. fără investiții monetare.

Maseur terapeutic

Dacă aveți o pasiune pentru activități legate de sănătate, puteți face un curs de maseuză/maseur și puteți înființa o clinică din confortul casei dumneavoastră. După ce ai terminat cursul și ai licența, va trebui să investești într-un pat de masaj, precum și în uleiurile și produsele de masaj corespunzătoare.

Antrenor personal

Iti place fitness-ul la nebunie? Atunci de ce să nu canalizăm acea energie într-un curs în care nutriția și anatomia corpului sunt acoperite? Cu aceasta, puteți antrena începători din confortul casei dvs. sau la sala de sport locală.

Bucatar personal

În calitate de bucătar personal, îți vei petrece zilele gătind pentru oameni care nu au timp să facă acest lucru singuri, dar au bani să plătească pe cineva să o facă pentru ei. Oferiți planuri de masă care se potrivesc cu diverse cerințe dietetice, cum ar fi:

 • Mâncare fără gluten, fără lactoză sau fără ouă
 • Mâncăruri vegetale și vegetariene
 • Mese pentru cei cu boli, cum ar fi celiacul

Servicii de curățenie

Serviciile de curățare sunt ușor de oferit și nu necesită multa instruire. Puteți sa:

 • Oferiți servicii la reducere, cu condiția să aibă la fața locului produse de curățare necesare
 • Oferiți un serviciu mai scump, care vă include să vă aduceți propriile produse

De asemenea, vă extinde ocupa afacerea în diverse direcții, vizând clienți diferiți. Posibilitățile includ:

 • Curățenie la birouri sau magazine, dupa terminarea programului
 • Curățarea restaurantelor sau casele oamenilor în timpul zilei
 • Furnizarea serviciilor de menaj de dimineață pentru hoteluri
 • Curățarea locuintelor proaspat renovate sau construite

Plimbator de caini

În unele locuri, plimbatul câinilor poate fi o afacere foarte profitabilă. Cei care lucrează de la 9 la 18, uneori nu au timp să-și plimbe câinii înainte de a pleca la serviciu si pur și simplu preferă sa apeleze la oameni care fac acest lucru contracost. De asemenea, aceste servicii de plimbari ale câinilor, devin din ce în ce mai populare. Luați în considerare și oferirea serviciilor de:

 • Dresaj
 • Periere
 • Tuns

Servicii de ambalare

Dacă sunteti atent/a la micile detalii, o afacere de servicii de ambalare ar putea fi chemarea dumneavoastră. Atunci când cineva se mută din casa sa, plătește serviciile de relocare si transport pentru a-și duce bunurile din casa lor veche la cea nouă. Dar procesul de ambalare a tuturor bunurilor lor în cutii, în primul rând, ocupă foarte mult timp. De ce să nu le oferiți oamenilor timpul necesar pentru a face acest lucru pentru ei, în timp ce sunt la serviciu sau sunt ocupați cu diferite activități?

Servicii de spălătorie

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a câștiga bani acasă fără a fi nevoie să învățați noi abilități, serviciile de spălătorie la domiciliu sunt ușor de oferit, cu posibilitatea de extindere în viitor. Cea mai complexă parte a procesului va fi stabilirea dacă aveți nevoie sau nu de licențe pentru a începe această afacere de la domiciliu. Aceasta va depinde de locația dvs. și de dimensiunea la care intenționați să vă dezvoltați imperiul. În caz contrar, tot ce trebuie să faceți este:

 • Stabiliți cât de mult veți percepe pentru o tura de spalat la masina
 • Decideți cum va avea loc procesul de plată (de exemplu, înainte sau după finalizarea serviciului; în numerar sau prin card, transfer bancar, etc.)
 • Acest business este ideal pentru studenti

Îngrijitor la domiciliu

Pentru a deveni îngrijitor, va trebui să urmezi o pregătire profesională și să obții diverse certificări și diplome de sănătate și siguranță. Acestea fiind spuse, dacă în trecut ai avut grijă de un părinte, o soră sau un prieten și simți că acesta este un lucru pe care vrei să îl urmărești, este o afacere pe care o poți înființa ieftin. Nu puteți alege doar clienții, ci și orele de lucru. Sarcinile zilnice ca îngrijitor vor varia; cu toate acestea, vei fi nevoit de multe ori să:

 • Faceți curat
 • Spălați rufele
 • Pregătiți mesele
 • Luați pacienții în aer liber pentru aer curat
 • Faceți cumpărăturile
 • Îmbrăcați și hrăniți persoana de care aveți grijă

Închiriază o locuință sau o cameră goală

Nu trebuie să dețineți o clădire uriașă cu mai multe camere pentru a avea propria pensiune. Dacă aveți o casă frumoasă, curată, cu o cameră de rezervă, de ce să nu o închiriați? Site-uri, cum ar fi Airbnb, facilitează persoanelor fizice să închirieze camerele de rezervă din casele lor. Puteți chiar să percepeți mai mulți bani, oferind:

 • Mâncare și băuturi
 • Tururi prin oraș
 • Experiențe locale
 • Servicii de menaj

Oferind clienților dvs. ceva unic, veți găsi o experiența îmbucurătoare și profitabilă.

Concierge personal

Deși veți câștiga bani buni fiind concierge personal al cuiva, este o muncă foarte provocatoare, în care va fi de așteptat să livrați la timp ceea ce vi s-a cerut, cu un zâmbet larg. Acestea fiind spuse, în mod normal, veți fi plătit foarte bine pentru serviciile dvs.

Servicii de livrari ale produselor alimentare

Marile supermarketuri si restaurantele oferă acest serviciu, însă prețurile de livrare sunt adesea foarte mari sau mâncarea ajunge rece la domiciliul clientului. Dacă deții o mașină, ai putea deveni cumpărătorul personal al oamenilor. Unii oameni nu au timp să facă cumpărături după o zi lungă la serviciu, iar alții ar putea să nu aibă capacitatea fizică de a face acest lucru, deci de ce să nu o faceți pentru ei?

Îngrijirea gazonului și grădinărit

Deși serviciile de grădinărit NU se întind pe parcursul celor 12 luni, ci doar pentru o perioadă limitată de timp din an, puteți să vă configurați propria afacere cu servicii, cum ar fi:

 • A tăia iarba
 • Greblat
 • Îndepărtarea zăpezii
 • Îngrijirea de plante

Poate părea descurajant să-ți lași locul de munca cu program de la 9 la 18 și să-ți începi propria afacere, dar făcând acest lucru, obții o libertate în timp și faci ceva care îți hrănește pasiunea. Internetul a făcut din ce în ce mai ușor să vă perfecționați abilitățiile sau chiar să învățați altele noi, lăsându-vă posibilitatea de a începe o afacere ușor și ieftin.

Mihai Chițoiu - Specialist SEO

Mihai Chițoiu - Specialist SEO

Specialist SEO cu experiență de 5 ani, a lucrat pentru +100 de proiecte din +40 de domenii de activitate diferite.
Call Now Button