• 0748.922.731

  • Strada Poiana Florilor 15, Sector 4, București

Curs SEO - secretele din spatele agențiilor SEO

Acest curs SEO te ajută să dobandești cele mai puternice cunoștinte din SEO și vei învăța strategii de optimizare a site-ul pentru pozițiile fruntașe din Google așa cum o face agenția noastră și altele pe unde am lucrat.

Participând la acest curs SEO, vei:

Economisi sute sau chiar mii de euro/lună pentru că nu vei mai plăti agențiile;
– Avea mult mai repede rezultate pentru că vei folosi toți acești bani economisiți doar pentru strategia ta de SEO;
– Avea acces la zeci de site-uri de calitate unde să publici articolele SEO pentru strategia de link building și la cele mai mici prețuri (deja negociate de agenția noastră), fără să mai plătești și comision intermediarilor;
– Avea colaborări cu content writeri cu experiență, programatori, editori video și foto și multe altele (toți acești oameni deja colaborează cu noi și calitatea muncii lor este deja verificată, astfel, tu nu vei risipi bani încercând să găsești oameni serioși);
– Avea acces la un grup privat de Facebook accesibil doar cursanților, unde voi răspunde la întrebări și vă voi ajuta, dar vă veți ajuta și între voi și voi împărtăși cu voi noutățile din SEO;
– Avea acces la informație ACTUALIZATĂ pentru că voi actualiza video-urile tot timpul, dacă se schimbă ceva, și voi adăuga altele noi, atunci când apare ceva nou;
– Vedea studii de caz pe exemple concrete după terminarea video-urilor ca să mă asigur că vezi întreg procesul și faci legătura între toate informațiile învățate;
– Ști ce schimbări de algoritmi se fac, după ce analizez site-urile clienților agenției și voi face rapoarte cu soluții și ce trebuie să știi pentru a avea un site sănătos dpdv seo.

Acest curs SEO te ajuta să înveți SEO și să aplici strategii pe care le folosesc specialiștii SEO pentru clienții care plătesc între 300€ -3000€/lună.

Citește mai departe, dacă:

❌ Ești sătul de teorie SEO și informații care nu spun mai nimic în practică
❌ Faci SEO, însă rezultatele nu apar, indiferent ce ai încercat
❌ NU vrei să plătești între 300€ -3000€/lună unei agenții

🗸 Ai contract cu o agenție și vrei să știi cu adevărat ce valoare îți aduce și cum să urmărești CORECT activitatea lor
🗸 Îți dorești să înveți SEO în cel mai scurt timp și dovedit cu rezultate
🗸 Vrei să afli cu adevărat cum se face o companie de SEO și cum au adus agențiile rezultate, clienților lor
🗸 Ai un blog sau site de știri și vrei să îl monetizezi, iar pentru asta ai nevoie de trafic organic
🗸 Ai un magazin online sau site de servicii și vrei să ai mai mulți vizitatori din Google pe site, fără să plătești pentru fiecare clic

GATA cu secretomania! Prin acest curs seo, îmi doresc să formez câți mai mulți specialiști SEO care își pot dovedi rezultatele în fața oricărui angajator sau care vor să își îmbunătățească rezultatele în SEO, fie pentru website-urile lor, fie pentru firma în care lucrează.

Navigare rapida

Avantajele acestui curs SEO


Înveți de la un specialist SEO cu experiență
Înveți de la un specialist SEO cu experiență

Înveți de la un specialist SEO cu experiență în +40 domenii de activitate, + 100 de proiecte și +3 ani de experiență în practică, fără ca tu să trebuiască să mai pierzi timp și bani pentru a face teste care te pot costa scump. Cu atâta informație pe net este greu să găsești răspunsurile corecte, însă în acest curs SEO vei găsi strategii pe care nu ți le dezvăluie nimeni dintr-o agenție, teste și implementari făcute cu costuri de mii de euro și cum am reușit să aduc rezultate clienților mei.

Te poți angaja ca specialist SEO într-o companie
Te poți angaja ca specialist SEO într-o companie

După ce parcurgi acest curs SEO, vei avea toate cunoștintele necesare pentru a obține un post de specialist SEO in cadrul unei agenții de marketing sau orice companie care are un website și dorește creșterea traficului și vânzărilor în online, prin intermediul acestui canal. Așadar, dacă îți doreai să lucrezi în această nișă, însă nu aveai toate cunoștintele necesare, nu știai absolut nimic despre seo, ai citit tone de informații care nu te-au ajutat, au fost greșite sau nu sunt actualizate, acum nu mai ai nicio scuză!

Secretele din spatele unei agenții de SEO
Secretele din spatele unei agenții de SEO

Gata cu secretomania! După terminarea cursului, vei ști toate strategiile pe care le aplicăm în agenția noastră și tot ce am învățat în alte agenții, pentru ca tu să nu mai fii nevoit să plătești sute sau chiar mii de euro pe lună pentru serviciile de SEO și să îți optimizezi singur și corect site-ul. Parcurgând lecțiile acestui curs SEO, vei cunoaște toate tehnicile, instrumentele necesare și procesele care îți vor propulsa site-ul în topul rezultatelor din motoarele de căutare. Îți voi arata, pas cu pas, prin video explicative și cu rezultate dovedite, cum faci SEO corect, cum îți spionezi competiția și cum găsești oportunități noi pentru orice domeniu de activitate.

Aplicăm strategii DOAR pentru poziția #1 în Google!


Vei învăța strategiile pe care le-am aplicat pentru a atinge poziția #1 în Google, cum analizezi competitorii pe orice tip de topic, care sunt punctele slabe ale acestora, cum evaluezi șansele pentru a-i depăși si ce trebuie să faci, pas cu pas, prin exemple concrete.

rezultate curs seo
crestere trafic curs seo
rezultate curs seo blog
crestere trafic curs seo
crestere trafic curs seo

În plus, vei învăța și cum poți să ajungi în poziția #1 în Google, chiar daca “te bați” în Google cu site-uri uriașe și să depășești site-uri ca eMag, Cell.ro sau OLX.

rezultate curs seo

Și ca să îți demonstrez că rezultatele sunt reale și cuvintele cheie au căutari, îți las aici și un screenshot cu volumul de căutare al cuvântului cheie pentru care am depășit competiția. Însă acestea sunt doar câteva dintre rezultatele obținute și mai am foarte multe să îți arăt.

volum de cautare cuvant cheie curs seo

Înveți să atragi trafic GRATUIT, orientat către utilizatorii cu intenție de cumpărare!


Toți spun că este imposibil să se situeze pe piețele competitive.

Ei spun:
❌„Această nișă este saturată!”
❌”Sunt prea mulți jucători mari!”
❌„Nu am bugetul pentru asta!”

Însă tu vei ști exact cum să faci pentru a-ți atinge obiectivele, indiferent de cine sunt competitorii tăi din online.

De fapt, agenția noastră de SEO s-a concentrat pe trafic extrem de direcționat către intenția de cumpărare a utilizatorilor și asta vei învăța și tu, fără secrete.

vanzari canal trafic organic prin curs seo

Așa cum am reușit pentru clienții noștri să generăm vânzări de zeci de mii de euro pe an, așa o poți face și tu cu ajutorul acestui curs SEO.

Strategiile aplicate funcționează atât pentru magazine online mai mici sau la început de drum, magazine online mari, dar și site-uri de servicii.

Aici puteți vedea și alte vânzări, ale unui magazin online cu doar câteva sute de produse.

rapoarte vanzari organice

Ce este SEO?


SEO înseamnă procesul de optimizare a site-ului și a paginilor web, pentru a obține trafic „gratuit”, „organic” de la motoarele de căutare precum Google, Yahoo si Bing.

Orice proprietar de site care își dorește mai multe vizite pe site, trebuie să facă două lucruri:

☛ În primul rând, trebuie să faciliteze motoarelor de căutare să înțeleagă despre ce este vorba în paginile site-ului și să creeze conținut care să se potrivească cu ceea ce numim noi, „intenția căutatorului”.

☛ În al doilea rând, trebuie să arăte Google și altor motoare de căutare, că paginile sunt „demne” de clasare.

✓În acest curs SEO, vei învăța modelele pe care le aplică agențiile de marketing pentru optimizarea site-urilor pentru a ocupa locul #1 în Google (pas cu pas).

Cum funcționează motoarele de căutare?


Înțelegerea complexității modului în care funcționează motoarele de căutare, precum Google, este esențială, deoarece poți vedea o imagine mai clară despre modul în care îți poți optimiza paginile web pentru a obține un nivel mai ridicat în rezultatele căutarilor și pentru a obține mai mult trafic organic.

Aruncând o privire la propriile afirmații ale Google cu privire la modul în care funcționează algoritmul de căutare, am examinat diferitele considerente pe care le analizează atunci când interpretăm interogari și se face clasarea paginilor.

Acest modul oferă o baza puternică a modului în care motoarele de căutare, ca Google, funcționează și descompun elementele de baza ale SEO.

O astfel de înțelegere este crucială pentru oricine ia în considerare SEO și vrea să învețe SEO, deoarece îți oferă o întelegere mai bună despre modul în care poți optimiza paginile web.

Nu trebuie să îți mai faci griji pentru schimbările de algoritmi (Google Update)!


Urmărind bunele practici în SEO, nu trebuie să îți mai fie teamă de schimbările de algoritmi. Îți prezentăm cum s-a comportat site-ul unui client de-al nostru, în după derularea unui algoritm!

Studiu de caz: creștere trafic pe întregul site, după Google update în Martie 2019

După modificarea de algoritm din luna Martie 2019, au fost afectate foarte multe site-uri, au fost fluctuații în rezultatele din Google, unii au câștigat, iar alții au pierdut.

La primul Google Update din Martie, am simțit și noi fluctuații pe durata derulării acestuia, însă odată ce s-a stabilizat, traficul pe site a crescut și mai mult. Acest lucru ne confirmă că ceea ce facem este bine.

curs seo crestere trafic google update martie 2019

Studiu de caz: creștere trafic pe blog, după Google update din Septembrie 2019.

Acest curs SEO îți oferă informații despre cum să respecți bunele practici în SEO pentru a evita penalizări din cauza schimbarilor de algoritm al motoarelor de căutare, așa cum am facut-o și pentru clienții noștri.

curs seo Google update si crestere pe blog

Dacă vor fi niște schimbări majore, cum a fost Google Update Medic penrtu site-urile cu conținut de sănătate, vei fi informat pe grupul privat de Facebook al cursanților despre noile modificări și soluțiile recomandate pentru a te pune la punct.

TOP cele mai folosite instrumente SEO de către agenții!


În acest modul, îți voi împărtăși cele mai folosite instrumente SEO gratuite, care te vor ajuta să țintești doar pozitia #1 în Google și care îți vor ușura munca semnificativ.

Afli cum să te folosești de aceste instrumentele pentru a reduce timpul de poziționare în clasamentul din prima pagină din Google!

Daca ești nou în lumea SEO (optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare), aceste instrumente SEO te vor ajuta mult sa îți stabilești strategiile pentru a atrage cât mai mult trafic pe site.

☛ Google Analytics
☛ Google Search Console
☛ Yoast SEO Plugin
☛ Keyword Planner

✚ cele mai folosite instrumentede către agențiile SEO, gratuite și cu plată pentru: căutarea cuvintelor cheie, găsirea a tone de idei de content marketing, spionarea și analiza competitorilor, monitorizarea evoluției cuvintelor cheie, vizibilitatea și pozițiile acestora în SERP (Search Engine Results Pages), cât și poziționarea competitorilor în raport cu site-ul tău, generare de rapoarte și multe altele.
BONUS: listă cu 130 de instrumente SEO și cu explicații despre utilitatea lor

Greșeli SEO: De ce 91% din conținutul de pe Google, NU are trafic organic?


91 procente din cautarile de pe Google nu iau trafic

Studiu de caz: sa luam acest site care are în prezent aproximativ 1000 de articole scrise și publicate, însă doar 139 de vizitatori în ultimele 12 luni, conform Google Search Console.

Însă cu toate că a scris foarte multe articole, nimeni nu-i vizitează site-ul. De ce? Pentru că trebuie să raspunzi la interogările pe care potențialii tăi clienți le fac în motoarele de căutare și au volum de trafic.

Articole ‹ Grațiela Vlad — WordPress
clicuri site inainte de curs seo

Afisari: numărul de ori pe care URL-ul (pagina) de pe site-ul tău a apărut în rezultatele căutării pe Google și vizualizate de un utilizator, excluzând afișările de căutare Google Ads, plătite.

Clicuri: numărul de clicuri pe adresele URL (pagini) ale site-ului tău dintr-o pagină de rezultate a căutarii în Google, excluzând clicuri pe rezultatele căutarii din campaniile Google Ads, plătite.

De ce atât de puține afișări și clicuri, ținând cont că sunt scrise 1000 de articole?  Este simplu! Dacă vrei ca oamenii să îți vizitele site-ul, trebuie să scrii despre subiecte cu volum de cautare în Google, iar pentru asta trebuie să faci cercetare de cuvinte cheie.

Cum găsești cuvintele cheie potrivite afacerii tale?


Să începem cu ce este un cuvânt cheie. Un cuvânt cheie sau o expresie cheie, este un cuvânt sau grup de câteva cuvinte, care descrie cel mai bine conținutul de pe pagina site-ului tău.

Este termenul de căutare pe care dorești să îl asociezi cu o anumită pagină. Deci, atunci când oamenii caută acel cuvânt cheie sau expresie în Google sau în alte motoare de căutare, ar trebui să găsească pagina respectivă pe de site-ul tău.

Făcând cercetari de cuvintele cheie, poți vedea numărul mediu de câte ori cineva caută în Google o anumită expresie cheie în fiecare lună.

Exemplu: pentru a ajunge pe această pagină, ai scris în Google “curs seo” și nu “de unde cumpăr un curs seo”. Oamenii caută într-un fel anume și trebuie să optimizăm pagina pentru acel cuvânt pentru a răspunde la interogarea utilizatorului.

De multe ori, expresia despre care crezi că va fi cea mai populară este adesea departe de adevăr.

✓ În acest curs SEO, vei invăța:

☛ Cum găsești cele mai relevante cuvinte cheie pentru siteul tău
☛ Cum folosești cele mai bune instrumente de căutare a acestora
☛ Care sunt TOP instrumente GRATUITE și premium pentru acest lucru
☛ Cum să deosebești cu ușurință cuvintele informaționale (cu scop educativ în jurul obiectului tău de activitate), de cuvintele cu intenția de cumpărare
☛ Logica construirii cuvintelor cheie și relevanța acestora în paginile site-ului
☛ C
ele mai bune practici cu privire la modul de a face cercetarea de cuvinte cheie, așa cum o fac specialiștii SEO.

SEO ON PAGE - tot ce trebuie să știi pentru optimizarea în pagină!


SEO ON PAGE este practica de a optimiza paginile web individuale pentru a obține un nivel mai ridicat și pentru a câștiga mai mult trafic relevant din motoarele de căutare și  se referă, atât la conținutul, cât și la codul sursa HTML al unei pagini care poate fi optimizat.

Scopul tău este să generezi conversii. Punerea în aplicare a acestor tactici SEO de pe pagină îți vor oferi o bază puternică care informează Google despre ce este vorba în pagină și va atrage utilizatorii care se convertesc din vizitatori în vanzări și îmbunătățesc ROI (rata de recuperare a investiției în SEO).

Pagina perfect optimizată, creează o experiență de utilizator memorabilă și consolidează marca companiei tale.

☛ În acest curs SEO, îți voi arăta cele mai actualizate tehnici de SEO ON PAGE prin care să crești traficul de pe site, să îmbunătățești clasamentul paginilor în Google pentru cele mai relevante cuvinte cheie ale afacerii tale și cum să creezi oportunitati noi.

Cum să atragi cele mai multe vizite, chiar dacă nu ai poziția #1 în Google!


Sa fii pe primul loc în Google pe un cuvânt cheie, nu înseamnă neapărat că întotdeauna vei avea mai mult trafic organic.  În acest curs seo îți voi arăta că având o poziție mai mică, poți atrage mai multe vizite decât competitorii tăi care dețin prima poziție!

SEO marketing!


SEO nu mai este doar tehnic, ci acum SEO se îmbină cu cunoștinte de marketing clasic și mix de marketing pe mai multe canale.

În altă ordine de idei, chiar dacă optimizezi paginile site-ului și atragi linkuri către site-ul tău, aceste lucruri nu mai sunt de ajuns pentru a ajunge în topul rezultatelor din Google.

Pentru a optimiza un site, trebuie să ai și cunoștințe de marketing, întrucât părerea utilizatorilor despre site-ul tău cântărește din ce în ce mai mult, căutarile de brand la fel, iar dacă vrei să ai succes pe termen lung trebuie să combini marketing cu SEO.

Indicatori de user experience (UX) - Checklist pentru SEO!


Termenul „experiență de utilizator” (prescurtat în mod uzual ca UX) se referă la fiecare aspect al interacțiunii unui vizitator cu un site web. Optimizarea experienței acestuia pe site-ul tău este un factor critic și deciziile de îmbunătățire a experienței utilizatorului pe un site sunt adesea luate numai pe baza esteticii sau a tendințelor industriei.

Acum că știm sigur că UX joacă un rol major în afișarea rezultatelor Google, ce facem în legatură cu asta? Nu te teme! Nu trebuie să fii un guru de design UX pentru a oferi o experiență mai bună vizitatorilor site-ului tău.

Urmatorul UX CHECKLIST îți oferă o imagine de ansamblu, ușor de urmărit, a unor bune practici UX de bază, dar cruciale. Rezolvă aceste probleme și sunt sigur că vei vedea îmbunătățiri majore în rezultatele organice ale site-ului.

Cum să creezi o strategie de construire a brandului!


Când scrii conținut relevant pentru domeniul în care activezi, te poziționezi ca un expert în nișa ta, iar când consumatorii vor căuta răspunsuri la care tu ai venit cu o soluție, atunci aceștia vor găsi valoare în conținutul tău.

Apoi, vor începe să aibă încredere în site-ul tău ca o sursă relevantă de informații, vor avea încredere în brandul tău și vor împărtăși cu alți consumatori informația și atunci creezi oportunități mai mari pentru compania ta.

☛ În acest modul din cursul SEO vei învăța cum să te folosești de content marketing pentru a-ți crește brand awareness-ul și încrederea utilizatorilor în compania pe care o reprezinți.

Despre ce să scrii, ca să ai succes pe termen lung!


În acest modul din cursul SEO, vei afla despre ce tip de conținut trebuie să scrii pentru a fi considerat sustenabil, relevant și “fresh”, tot timpul, pentru cititori.

Acest tip de conținut își păstrează valoarea în timp, chiar dacă a fost scris cu ani în urmă și are capacitatea de a atrage trafic pe termen foarte lung.

Ce cuvinte cheie să NU alegi niciodată, pentru că îți pierzi timpul!


Există o mulțime de cuvinte cheie care, dacă mergi după ele, vei pierde timpul. Aici, voi trece peste tipurile de cuvinte cheie care nu vând niciodată. Acestea sunt cuvintele cheie cu care ar trebui să încetezi să pierzi timpul deoarece, dacă mergi după ele, nu vei genera vânzări.

Strategii de creare de conținut prin care îți surclasezi competitorii!


De multe ori ai scris despre un subiect anume, ești expert în nișa ta și ai adăugat toate informațiile, însă cu toate acestea tot nu reușești să ajungi în prima pagina sau în primele poziții din Google. Deja devine frustrant la un moment dat, mai ales dacă se tot repetă acest lucru. Nu îți face griji!

Îți voi arăta cum să surclasezi competitorii printr-o strategie simplă, dar foarte puternică, pentru a urca mai repede în pozițiile fruntașe din Google.

Cât plătești dacă NU faci SEO?


Vreau să îți arăt, printr-un exemplu concret pentru un magazin online, prin care am generat vânzări de zeci de mii de euro, cât te costă dacă NU faci SEO!

Am luat un produs: slen 30, pentru a-ți arăta cât plăteam în Google Ads, dacă nu aș fi făcut SEO.

Am selectat o perioada de 30 de zile din Google Search Console și aceeași perioadă din Google Ads pentru a vedea exact cât aș fi plătit într-o singură lună.

Concomitent, rulam reclame în Google Ads și făceam și SEO pentru acest produs.

Totalul de clicuri organice (fără să plătesc), conform Google Search Console, a fost de 2884 clicuri, cu o rată de clic de 25,1% și o poziție medie de 2,6.

clicuri

Totalul de clicuri plătite în campania de Google Ads, a fost de 496 clicuri, cu un CPC (cost mediu per clic) de 0,25 RON/clic și un cost de 124 RON.

cost google ads slen 30 august 2018

Ce concluzie am tras din această experiență?

Totalul de clicuri în rezultatele organice a fost cu 581% mai mare, decât prin campania de Google Ads.

Dacă aș fi plătit, pentru fiecare clic obținut prin rezultatele organice (SEO), aș fi plătit ÎN PLUS,după calculul umător: CPC 0,25 RON/clic X 2184 de vizite = 721 RON, doar într-o singură lună!

Crezi că se merită să faci SEO? Eu spun că da. Gândește-te cât te-ar costa fiecare clic în Google Ads, dacă ai plăti pentru fiecare clic. Însă ce se întâmplă dacă oprești reclamele plătite? Nu mai ai nici un client pentru că nu vei mai fi vizibil nicăieri în Google.

Acest curs SEO te va ajuta să folosești strategiile pe care le aplicăm în cadrul agenției noastre și să ai vizitatori pe site, fără să platești, mult timp de acum încolo.

Cum obții RAPID, trafic pentru un blog abia creat?


După ce ai creat secțiunea de blog este foarte probabil să te gândești că-ți va lua ceva timp până vei atragele primele vizite. Este și normal.

Puțin mai jos, ai un mic studiu de caz prin care vei vedea cum am reușit să atrag RAPID vizitatori către un blog abia creat și în plus, în acest curs SEO, vei afla și cum poți stimula creșterea articolelor abia create pentru a-ți atinge obiectivele.

În imaginea de mai jos, vei vedea cum am atras peste 16,000 de vizite pe blog în doar 5 luni de la crearea secțiunii de blog.

performanta curs de seo

Însă ce facem cu acest trafic de pe site? Îți voi arăta în acest curs SEO cum să te folosești de traficul de pe blog pentru a genera conversii, cum să ajuți și alte pagini din site să obțină poziții mai bune în Google și multe alte lucruri care îți pot aduce o vizibilitate mai mare și vânzări.

performanta blog curs seo

Cum să obții mai mult trafic din Google: află din paginile de top ale concurenților tăi


Vrei sa stii cum competitorii tai iau trafic din Google? Poti vedea foarte usor ce pagini din site-ul lor aduce cel mai mult trafic si cum poti folosi acest lucru in avantajul tau! Iti voi arata cum poti gasi noi oportunitati de cuvinte cheie prin care competitorii tai deja sunt in prima pagina si tu inca nu le-ai exploatat.

Vei invata cum se face o analiza rapida a concurentilor si poti gasi pagini care  au o pozitie buna in Google și cum poti folosi aceste date pentru a creste traficul organic al site-ului tau si cum sa gasesti subiecte pentru care merita sa lupti in SERP-uri.

Cum sa te folosesti de Google Search Console & Google Analytics pentru a-ti imbunatati SEO!


Paginile site-ului tau obtine afisari si clicuri, insa nu ai atins potentialul maxim al acestor pagini si vrei sa te plasezi cat mai sus in Google? In acest modul din cursul SEO iti voi arata cum sa te folosesti datele din Google Search Console si Google Analytics pentru a face acest lucru.

Factori tehnici de SEO!


Remediezi problemele tehnice SEO ale site-ului tău? Ignorarea problemelor tehnice SEO de pe site-ul, poate fi singurul factor care îți împiedică site-ul să fie în rezultatele din prima pagină dn Google.

Vei învăța care sunt factorii tehnici importanti pentru optimizarea unui site și cum îi setezi corect!

Cum sa faci un audit SEO de baza, folosind Google!


Acest modul va arata cum puteti efectua un audit SEO de baza cu un instrument gratuit: Google.

SEO tehnic este adesea trecut cu vederea de subiecte „mai mari” și „mai stralucitoare”, cum ar fi cercetarea de cuvinte cheie și crearea de legaturi.

Desi multi profesionisti din spatiul de optimizare a motorului de cautare folosesc instrumente premium, precum instrumentul de audit al site-ului  Screaming Frog sau Deep Crawl, nu trebuie neaparat sa le utilizati pentru un audit SEO basic.

In acest curs seo, veti invata cum sa folosești Google si cativa operatori de cautare avansate pentru a identifica problemele care merita remediate.

Audit SEO, complet, pentru un site NOU și checklist pentru un site cu vechime!


Daca doresti sa iti construiesti un site de la zero, indiferent ca este pe OpenCart, Magento, WordPress, PrestaShop, pe orice alta platforma sau custom, acest audit SEO este aplicabil tuturor pentru a sti de la inceput cum sa faci, corect, lucrurile tehnice dpdv SEO pentru a nu dauna siteului tau dupa lansarea pe live sau a-ti afecta ulterioarele pozitionari in ranking.

Acest checklist de audit SEO te va ajuta si in cazul in care ai deja un site pe live si vrei sa verifici daca ai toate lucrurile in ordine dpdv tehnic. Asadar, vei avea la indemana un “to do list” pentru a verifica factorii tehnici din site.

Pașii preluării unui proiect SEO de la ZERO până la optimizare!


Fiecare proiect SEO se află într-un stadiu în momentul preluării. Unele site-uri au deja vechime și trebuie îmbunătățite rezultatele și verificat ce s-a făcut până la momentul preluarii, iar altele sunt proiecte noi de la zero pentru care va trebui să gândești absolut totul și să dai recomandări complete.

Vei învăța cum să te descurci cu orice tip de proiect, indiferent de stadiul în care se află acesta în momentul preluării.

Cum monetizezi blogul sau site-ul de știri: modul dedicat site-urilor de conținut!


Vrei să faci bani din blog sau din site-ul de știri? Acest modul, dedicat site-urilor de conținut, îți va oferi cele mai puternice strategii prin care să îți cauți clienții și ce trebuie să faci pentru a scoate bani dintr-un blog sau dintr-un site de știri.

Parcurge cursul SEO, FĂRĂ RISCURI


Incearca cursul timp de 14 de zile, fara riscuri. Iti oferim garantie de 100% in cazul in care nu esti multumit, timp indeajuns sa parcurgi intreg cursul si daca nu gasesti valoare, iti returnam toti banii in termen de 5 zile lucratoare.

Cursuri SEO sunt multe pe piata. Chiar eu am gasit cursuri realizate de cei care au un website si au obtinut rezultate, insa din experienta mea din cele +40 de industrii si +100 de clienti, iti spun ca ceea ce functioneaza intr-o nisa sau pentru un client, nu functioneaza intotdeauna la un alt client din aceeasi nisa. Asadar, iti voi arata tot ceea ce am invatat pana acum in agentie si cum faci SEO pentru a avea rezultate, indiferent de industria in care activezi.

Mai mult, voi adauga continut si video-uri periodic, cat si bonusuri, si voi reveni cu strategii noi de atragere de trafic, pe masura ce le testez si vad ca functioneaza. Asadar, tu nu vei mai fi nevoit sa faci teste pe site-ul tau si sa pierzi bani, timp si sa risti sa fii penalizat de Google pentru ca ti le voi prezenta in forma finala.

Check our video
Check our video

Cine suntem noi?


Suntem o agenție de marketing specializată 100% pe servicii SEO cu rezultate dovedite în ani de experiență.

Vreau acces la curs pe viață!

Citește studiile de caz ale clienților noștri!


FAQs

Intrebari frecvente


Vei primi doar informatie clara, concisa, gandita intr-o ordine logica de idei si care poate fi aplicata de oricine, chiar daca nu esti o persoana tehnica. Nu trebuie sa fii programator cu ani de experienta in spate pentru a intelege acest curs seo, mai ales ca seo nu mai este chiar atat de tehnic cum era odata, pentru ca iti voi arata de la zero ce trebuie sa faci si iti voi explica fiecare pas pe care il voi face. In plus, vei avea sectiunea de comentarii unde poti pune intrebari si iti voi raspunde.
In acest curs SEO vei invata 10% teorie si 90% din practica, deoarece vei avea parte de foarte multe exemple aplicate si testate, pe care le poti pune in practica imediat.
Acesta este un curs SEO online, unde ai acces oricand si oriunde ai internet si astfel, iti poti face programul cum iti doresti. Mai mult, avand acces la informatie, ori de cate ori vrei, poti reveni la modulul pe care doresti sa il aprofundezi sau sa urmezi pas cu pas ce vei invata si sa aplici pe site-ul tau si in plus, nu vei pierde idei si informatie importanta, cum se poate intampla la un curs intr-o sala unde daca ai pierdut idei dupa terminarea cursului, nu te mai poti intoarce la ele daca nu ti le-ai notat sau informatia a fost prea complexa.
Am intalnit colegi de breasla, buni pe SEO, insa cand vine vorba de explicat, ori nu au rabdare ori nu au darul de a preda pentru ca tind sa fie prea tehnici si sa vorbeasca in termeni din agentia in care lucreaza. De exemplu, la Google Search Console se mai spune prin agentii si GSC. Pentru ca stiu ca nu esti familiarizat cu acesti termeni, voi explica in termeni care sa iti fie familiari si pe intelesul tau, indiferent de pasul in care te vei afla in curs. Mai mult, sunt certificat si acreditat de ANC pentru a tine traininguri, absolvind cursul Train the Trainers si iti pot spune ca am rabdare si iubesc sa explic lucruri pe care le stiu, mai ales celor care isi doresc sa invete.
Este un curs SEO prin care vei invata toate cunostintele de baza pe care le-am invatat si eu si pana la strategii avansate pe care le folosesc agentiile de SEO. Insa nu iti face griji ca nu vei intelege, pentru ca vei invata totul, pas cu pas, astfel incat sa treci prin toate etapele de invatare, sa le intelegi si sa le poti aplica cu usurinta.
Marius Galcea,

Am apelat la serviciile agentiei SEO, Clienti pe Viata, iar vanzarile s-au cunoscut dupa prima luna.

Marius Galcea, logichub.ro
Ginel Constantin,

Am devenit clientul lor ``pe viata``, datorita rezultatelor in Google. Mi s-au promis rezultate realistice in urma unei analize ample asupra site-ului, competitiei si a nisei. Implementarile au fost scrise clar, iar pozitiile in Google au inceput sa creasca vizibil.

Ginel Constantin, Programator

Cât costă acest curs SEO + bonusuri


Înscrie-te acum și

Primești aceste bonusuri exclusive


Îți voi arăta cum să folosești, la maxim, platforma de tracking a evoluției proiectului tău SEO.

Nu trebuie să mai pierzi timp să experimentezi și să îți dai seama pe ce butoane să apeși când folosești platforma de tracking pe care o folosim noi. Îți voi arăta cum să te organizezi foarte eficient, cum poți urmări rezultatele și cum te ajuta platforma să vezi diagnostice legate de SEO.

Valoare - salvezi o gramada de timp.

Denumirea produselor este importantă pentru magazinele online, așa că vreau ca tu să știi cum să îți denumești corect produsele pentru a stimula creșterea rezultatelor în Google.

Valoare - 27 euro.

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută utilizatorilor, dar și pentru a face categoriile de e-commerce mai relevante, îți voi arăta care sunt cele mai importante aspecte în crearea designului și a funcționalității paginilor de categorii.

Valoare - 27 euro.

Colaborări cu content writeri cu experiență în articole optimizate SEO, descrieri de produse, descrieri de categorii, advertoriale și orice tip de content pe site.

Știm cât de greu este să găsești content writeri cu experiență. Așa că, îți dăm acces la o listă de content writeri, antrenați și verificați de noi, pentru ca ție să îți fie mai ușor.

Valoare - salvezi timp și nu trebuie să mai testezi abilitățile content writerilor, cheltuind bani.

Câteva dintre industriile unde activează clienții noștri


alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Vă doriți creșterea afacerii în Google? Contactați-ne chiar acum.
Hai să ne cunoaștem ☛

@ 2019. Agentie SEO pentru Clienți pe Viață ❤️

Call Now Button